Zoek je een secretaresse of management assistent?

Wij vinden de juiste kandidaat!

Ben je op zoek naar een  vaste of tijdelijke secretaresse of management assistent om jou of je team te ondersteunen? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht. Aatop Personeelsintermediair heeft ruim 20 jaar ervaring met het vinden en selecteren van secretaresses en management assistenten met verschillende niveaus en specialisaties zoals directiesecretaresses, commerciële management assistentes of secretaresses raad van bestuur.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende kennis en ervaring. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van je secretaresse of management assistent vacatures en werken op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van secretaresses en management assistentes. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Ondersteunende functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van ondersteunende medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan secretariële functies als:

 • Secretaresse op MBO / HBO niveau
 • Junior / Medior / Senior Management Assistent
 • Secretariaatsmedewerker
 • Directiesecretaresse
 • Freelance secretaresse
 • Medewerker bedrijfsbureau
 • Secretarieel medewerker

We werven bovenstaande secretaresses en management assistentes voor vaste functies maar het is ook mogelijk om een interim secretaresse of management assistente op basis van detachering in dienst te nemen.

Zoek je een ander type ondersteunende medewerker of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een secretaresse via Aatop?

Aatop Personeelintermediair is hét bureau voor de werving & selectie van junior, medior of senior secretaresses en management assistentes. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en selecteren van ondersteunende medewerkers met een cursus of opleiding tot secretaresse, directiesecretaresse of management assistent.

Recruitment voor uiteenlopende ondersteunende functies vraagt om specialistische kennis. Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van verschillende soorten ondersteunende medewerkers.

Een duurzame relatie, vertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons. Waarom Aatop Personeelsintermediair inschakelen voor het werven en selecteren van een secretaresse of management assistente? We geven je 6 redenen:

 • We schakelen snel en houden van korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Je betaalt pas wanneer wij succesvol zijn.
 • We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Een persoonlijke relatie vinden wij belangrijk. Je hebt daarom een vast contactpersoon.
 • We zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van ondersteunende functies.
 • Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. Waar je ook zit, we helpen je graag.

Hoe vinden we jouw nieuwe secretaresse?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste secretaresse of management assistent? Dan bespreken we eerst wat je verwacht van een nieuwe medewerker in deze ondersteunende functie.

Welke kennis en ervaring moet de secretaresse of management assistent hebben? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur en de te ondersteunen leidinggevende of team? We schrijven een  werving & selectie profiel en gaan hiermee actief op zoek binnen ons netwerk en via vacature platformen.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. We spreken een kandidaat daarom altijd persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Als je dit prettig vindt, geven we telefonisch een mondelinge toelichting op het voorgestelde profiel.

Heb je interesse in een kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer er een klik is tussen de kandidaat en het bedrijf, begeleiden we het werving & selectieproces tot aan de indiensttreding.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Thirza Nieuwenhuis
Accountmanager
Meer over...

Zoek je secretaresse vacatures?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een vacatures secretaresse of management assistent? Dan helpen wij je graag. Bekijk ons actuele aanbod.

Vacatures secretaresse