Werving en selectie gemeente

Specialist in werving en selectie voor uw vacature nodig? U bent welkom bij Aatop.

Aatop is hét bureau voor werving en selectie van hoger opgeleid personeel voor de gemeentelijke overheid.

Wij werken op basis van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Uw vraag staat centraal en wij selecteren daar de juiste kandidaat bij. Dat doen wij inmiddels al ruim 20 jaar voor publieke organisaties waaronder gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen en Rijks – overheid.

Vacatures en (interim) opdrachten

Aatop bemiddelt voor tijdelijke en structurele vacatures. Zowel detachering, deta-vast als direct in dienstname is mogelijk.
Wij werken landelijk met kantoren verspreid over Nederland. Wij nemen uw vacature graag in behandeling en ontzorgen u bij het gehele werving- en selectieproces. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Professionals

Wij zijn specialist in het vervullen van vacante functies op HBO / WO opleidingsniveau. Wij hebben ruime ervaring met het bemiddelen van professionals binnen het ruimtelijk domein binnen de gemeenten onder andere in de thema’s infra, ruimtelijke ordening, IBOR, duurzaamheid en vastgoed. Daarnaast zijn wij expert in de bemiddeling van specialisten op gebied van bedrijfsvoering zoals administratief/ secretarieel, ICT en HRM.

De professionals van Aatop worden, naast opleiding en werkervaring, gescreend op persoonlijke eigenschappen en soft skills die van belang zijn voor de functie. Wij spreken onze kandidaten dan ook altijd persoonlijk zodat wij ook kunnen beoordelen of de persoon achter het CV matcht met de functie en bedrijfscultuur van onze opdrachtgever.

Normering

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen, duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten. Om deze betrouwbaarheid te onderstrepen zijn wij NEN-4400 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de VRO (Vereniging tot Regulering Onderaanneming) die onze administratie controleert en NEN-certificering accrediteert.

Kantoren en contact

Wij zijn gevestigd in Veenendaal (hoofdkantoor), Amsterdam, Sliedrecht, Groningen, Zwolle en Den Bosch.

Veenendaal : 0318 796 127
 Amsterdam  : 020 820 41 34
 Sliedrecht  : 0184 620 820
 Zwolle  : 038 426 8490
 Groningen  : 050 790 1002
 Den Bosch  : 073 704 1644

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Contact formulier

Over Aatop

Wij werven, selecteren en detacheren personeel voor de overheid in heel Nederland.

Onze dienstverlening bestaat verder uit:
• Werving & Selectie
• Detachering
• Inhouse recruitment
• Payroll
• Reverse recruitment

Onze werkwijze

Als gespecialiseerd bureau in werving en selectie laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats krijgt. Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals op hoger opgeleid niveau.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren. Vervolgens zetten wij ons uitgebreide netwerk van kandidaten in om de vacature bij hen onder de aandacht te brengen. Wij zorgen dus voor de werving; aanvullend daaraan selecteren wij de best passende kandidaten op uw vacature.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen het project voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op eigenschappen/competenties.
Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgedragen in de vorm van het CV en een persoonsprofiel. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.
Wanneer u besluit de kandidaat op uw vacature aan te nemen of in te zetten, dan adviseren wij u bij het aanbod voor de kandidaat.

Zie ook: detachering voor gemeente, detachering Openbare Ruimte

CONTACTPERSOON

Michel Aalbers
Businessmanager
Meer over...

Jouw vacature, ons werk, jouw oplossing.

We helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw openstaande vacature(s). Stuur jouw vacature naar ons op. We zullen ze dan doornemen en contact met je opnemen.

Heb je nog geen vacaturetekst geschreven? Geen probleem, omschrijf wat voor een medewerker je zoekt of bel ons gewoon even. Het is daarbij belangrijk om alvast na te denken het volgende:

Hoe ervaren moet de nieuwe medewerker zijn?
Wat voor een niveau moet de nieuwe medewerker hebben?
Welke werkzaamheden zou je graag willen dat de nieuwe medewerker uitvoert?

Contact Mogelijkheden