Op zoek naar een accountmanager of sales manager?

Wij vinden de juiste kandidaat!

Ben je op zoek naar een  vaste of tijdelijke accountmanager of sales manager om je verkoopafdeling aan te sturen? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht. Aatop Personeelsintermediair heeft ruim 20 jaar ervaring met het vinden en selecteren van (key) accountmanagers, sales managers, sales representatives en sales consultants.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met kennis en ervaring in uiteenlopende bedrijfstakken. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van je vacature account of sales manager op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van accountmanagers en sales managers. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Buitendienst functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven en selecteren van commerciële medewerkers voor verschillende functies in verschillende branches. Denk aan bijvoorbeeld aan sales of verkoopfuncties als:

 • Accountmanager (junior / medior / senior)
 • Sales Executive
 • Sales Consultant
 • Sales Recruiter
 • Sales Agent
 • Sales Advisor
 • Verkoper buitendienst
 • Verkoopadviseur
 • Commercieel medewerker buitendienst

We werven en selecteren bovenstaande sales medewerkers voor vaste functies maar het is ook mogelijk om tijdelijk een accountmanager of sales manager op basis van detachering in te huren.

Zoek je een ander type commercieel medewerker buitendienst of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een buitendienst medewerker via Aatop?

Aatop Personeelintermediair is hét bureau voor de werving & selectie van junior, medior of senior buitendienst medewerkers. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en selecteren van accountmanagers en sales managers.

Recruitment voor uiteenlopende verkoopfuncties vraagt om specialistische kennis. Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van verschillende soorten verkoopmedewerkers.

Een duurzame relatie, vertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons. Waarom Aatop Personeelsintermediair inschakelen voor het werven en selecteren van een accountmanager? We geven je 6 redenen:

 • We schakelen snel en houden van korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Je betaalt pas wanneer wij succesvol zijn.
 • We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Een persoonlijke relatie vinden wij belangrijk. Je hebt daarom een vast contactpersoon.
 • We zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van buitendienstfuncties.
 • Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en ’s Hertogenbosch. Waar je ook zit, we helpen je graag.

Hoe vinden we jouw nieuwe account manager of sales manager?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste accountmanager of sales manager? Dan bespreken we eerst wat je verwacht van een nieuwe commercieel medewerker in deze buitendienst functie.

Welke kennis en ervaring moet de account of sales manager hebben? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur en het sales team dat de sales manager aanstuurt of mee samenwerkt? We maken een werving & selectie profiel en gaan hiermee actief op zoek binnen ons netwerk en op vacatureplatformen.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. We spreken een kandidaat altijd persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Als je dit prettig vindt, geven we telefonisch een mondelinge toelichting op het voorgestelde profiel.

Heb je interesse in een kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer er een klik is tussen de kandidaat en jouw bedrijf, begeleiden we het werving & selectieproces tot aan de indiensttreding.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Thirza Nieuwenhuis
Accountmanager
Meer over...

Zoek je vacatures account of sales manager?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een vacatures account of sales manager? Dan helpen wij je graag. Bekijk ons actuele aanbod.

Vacatures accountmanager