Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze zes vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Aatop heeft mij geholpen bij mijn switch vanuit het onderwijs naar de ICT. Waar de ene collega een goede match voor mij had, verwees hij mij toch door naar zijn andere collega voor een nog betere match. Ze hielpen mij realistisch kijken naar vacatures en hadden ook in korte tijd een aantal serieuze potentiële werkgevers in de aanbieding. Ook tijdens het afronden van de sollicitatie ondersteunden ze bij het arbeidscontract en de salarisonderhandelingen. Al met al een fijn en betrouwbaar bedrijf.

hielke wolters Avatar
hielke wolters
4/12/2022

Na mijn sollicitatie werd ik vrij snel gebeld door Willem-Jan Woudenberg. We hebben een leuk gesprek gehad van ruim een half uur. Daarna ging het snel en werd ik tussentijds goed geïnformeerd over de voortgang. Nu heb ik een leuke baan en ook nog dicht bij huis.

Edwin Witte Avatar
Edwin Witte
3/25/2022

Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Snelle reacties op berichten, positieve sfeer; kortom een goede ervaring

Frank Wildenburg Avatar
Frank Wildenburg
8/14/2021

Ik ben over twee dingen vooral erg tevreden, de snelheid in het proces. Binnen een maand had ik via Aatop een nieuwe baan! Daarnaast vond ik de manier van communiceren ook prettig en dat gaf me een hoop vertrouwen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon bij vragen altijd bellen of mailen. Zelfs nadat ik begonnen was, is er nog contact geweest, wat ik erg waardeer.

Jetro van Papeveld Avatar
Jetro van Papeveld
6/02/2021

Dankzij Aatop mijn nieuwe baan gevonden. Erg tevreden over alle contactmomenten en interesse naderhand!

rick hoorn Avatar
rick hoorn
5/28/2021

Marco de Vries Avatar
Marco de Vries
5/04/2021

De benadering voor de baan en de sollicitatie procedure heb ik als prettig ervaren. De gesprekken met Aad en Thirza verlopen soepel en to the point.Ook de daaropvolgende gesprekken met Rensa zijn leuk en soepel verlopen.Ook de tussentijdse interese van Aad en Thirza heb ik als prettig ervaren.

Ronald Langenberg Avatar
Ronald Langenberg
4/30/2021

Johnathan Salmon Avatar
Johnathan Salmon
4/23/2021

Professioneel, snel en goede match. Kortom goede ervaring met Aatop. Dank je wel Matthijs.

Anne-Marie van Diepen Avatar
Anne-Marie van Diepen
4/23/2021

Ik heb de samenwerking met Aatop als zeer prettig ervaren. Ik ben goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging die echt bij mij past!Thirza, bedankt voor je support!!!

H Bendadi Avatar
H Bendadi
4/23/2021

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contactgegevens

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.