Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze zes vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Als ik aan Aatop denk, dan denk ik aan deskundigheid, meedenken en een positieve sfeer. Aatop heeft op hele korte termijn een baan voor mij kunnen regelen. Thirza, bedankt voor je hulp!

Janita Vierbergen Avatar
Janita Vierbergen
4/07/2021

Ik heb de samenwerking met Aatop als zeer prettig ervaren. Thirza heeft mij heel goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging die echt bij mij past!

Chrissy van den Dool Avatar
Chrissy van den Dool
3/25/2021

Zeer tevreden over Aatop. Snel en goed. Knap hoe naast zakelijk ook op persoonlijk niveau een goede match weten te herkennen.

Jordi Schipper Avatar
Jordi Schipper
3/25/2021

Sandra Grapendaal Avatar
Sandra Grapendaal
3/25/2021

Frans Van Den Brink Huibers Electra BV Avatar
Frans Van Den Brink Huibers Electra BV
3/11/2021

Aatop heeft een mooie baan voor mij kunnen regelen. Sluit goed aan wat mijn CV aan skills heeft benoemd.Snelle en eerlijke feedback en ook weten wanneer contact 1 op 1 moet zijn tussen mij de werkgever en mij. Zou het zo weer doen.Bedankt Willem-Jan, top geregeld!

Pierre Maas Avatar
Pierre Maas
2/24/2021

Heel fijn geholpen door Ton. Goed hulp gehad bij het vinden van de eerste baan. Altijd klaar om vragen te beantwoorden en om te brainstormen.

hiddejan94 Avatar
hiddejan94
2/24/2021

Een erg fijn gesprek met Tirza gehad. Na 1 gesprek bij een potentiële werkgever gelijk een match. Erg tevreden over de communicatie en de korte lijnen. Leuk dat er na plaatsing tussendoor nog contact is over de voortgang.

Aartjan van Cappellen Avatar
Aartjan van Cappellen
2/24/2021

Zeer positieve ervaring met Aatop.- Boden mij meerdere goede opties.- Alles wordt duidelijk met je besproken en beantwoorden snel vragen die je hebt.

gabe Sytema Avatar
gabe Sytema
2/17/2021

Mijn eerste baan gevonden door Aatop, vriendelijke mensen en goede begeleiding

Rob van den akker Avatar
Rob van den akker
2/17/2021

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contactgegevens

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.