Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze zes vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Snelle reacties op berichten, positieve sfeer; kortom een goede ervaring

Frank Wildenburg Avatar
Frank Wildenburg
8/14/2021

Ik ben over twee dingen vooral erg tevreden, de snelheid in het proces. Binnen een maand had ik via Aatop een nieuwe baan! Daarnaast vond ik de manier van communiceren ook prettig en dat gaf me een hoop vertrouwen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon bij vragen altijd bellen of mailen. Zelfs nadat ik begonnen was, is er nog contact geweest, wat ik erg waardeer.

Jetro van Papeveld Avatar
Jetro van Papeveld
6/02/2021

Dankzij Aatop mijn nieuwe baan gevonden. Erg tevreden over alle contactmomenten en interesse naderhand!

rick hoorn Avatar
rick hoorn
5/28/2021

Marco de Vries Avatar
Marco de Vries
5/04/2021

De benadering voor de baan en de sollicitatie procedure heb ik als prettig ervaren. De gesprekken met Aad en Thirza verlopen soepel en to the point.Ook de daaropvolgende gesprekken met Rensa zijn leuk en soepel verlopen.Ook de tussentijdse interese van Aad en Thirza heb ik als prettig ervaren.

Ronald Langenberg Avatar
Ronald Langenberg
4/30/2021

Johnathan Salmon Avatar
Johnathan Salmon
4/23/2021

Professioneel, snel en goede match. Kortom goede ervaring met Aatop. Dank je wel Matthijs.

Anne-Marie van Diepen Avatar
Anne-Marie van Diepen
4/23/2021

Ik heb de samenwerking met Aatop als zeer prettig ervaren. Ik ben goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging die echt bij mij past!Thirza, bedankt voor je support!!!

H Bendadi Avatar
H Bendadi
4/23/2021

Als ik aan Aatop denk, dan denk ik aan deskundigheid, meedenken en een positieve sfeer. Aatop heeft op hele korte termijn een baan voor mij kunnen regelen. Thirza, bedankt voor je hulp!

Janita Vierbergen Avatar
Janita Vierbergen
4/07/2021

Ik heb de samenwerking met Aatop als zeer prettig ervaren. Thirza heeft mij heel goed geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging die echt bij mij past!

Chrissy van den Dool Avatar
Chrissy van den Dool
3/25/2021

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contactgegevens

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.