Reviews

Wat anderen van ons vinden

Vanuit onze zes vestigingen in Nederland zetten wij dagelijks ons beste beentje voor om een goede match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Persoonlijke aandacht is hierbij ons sleutelwoord. Zoals je leest in onderstaande reviews ervaren onze kandidaten dit gelukkig ook.

Zeer professioneel, uiterst correcte medewerking vanuit Aatop. Toporganisatie!

Arjan Koperberg Avatar
Arjan Koperberg
1/05/2021

Ik ben als kennismigrant naar Nederland verhuisd om te werken en wonen. Tijdens dit proces heb ik Aatop leren kennen. Aatop heeft mij heel goed ontvangen. Ik heb alle steun ontvangen van Michel Aalbers voor het in orde brengen van mijn verblijfsvergunning en te kunnen werken in mijn vakgebied.

Sandhya Maniram Avatar
Sandhya Maniram
11/22/2020

Aatop heeft het proces begeleid waarbij ik geplaatst werd bij kerkdienstgemist.nl. Dat is prima bevallen.Ik heb, in tegenstelling tot bij andere recruiters, geen druk ervaren. Ook werd er vriendelijk meegedacht en geluisterd naar overwegingen.Hierbij moet ik zeggen dat het initiatief oorspronkelijk van mijzelf was. Hoe Aatop overkomt bij developers die zij op eigen initiatief aanschrijven kan ik dus niet beoordelen.

Dinand Mentink Avatar
Dinand Mentink
10/25/2020

Ik heb contact opgenomen met Aatop na het zien van een vacature waarvan ik enorm gecharmeerd raakte. Na een aantal prettige contactmomenten ben ik voorgesteld aan de werkgever met een succesvol resultaat, Aatop bleef dit traject goed betrokken en ik heb de samenwerking als erg plezierig ervaren. Bedankt GJ!

Florian Wilming Avatar
Florian Wilming
10/05/2020

Ik ben zeer te vrede over de werkwijze die Willem Jan heeft aangehouden. Willem Jan was duidelijk en snel in zijn communicatie, kwam zijn afspraken na en ging zeer professioneel te werk. nogmaals bedankt voor de hulp tijdens mijn sollicitatie proces.

Jaap Prins Avatar
Jaap Prins
9/16/2020

Raldo Tromp Avatar
Raldo Tromp
8/15/2020

Het voelde vanaf het begin comfortabel en warm. Daardoor durf je jezelf open te stellen en ook met je twijfels en onzekerheid te komen. Ze denken mee maar pakken ook door waar nodig. De persoonlijke klik met Thirza was de kers op de taart. Leuk traject, gave toko!

Marleen Bakker Avatar
Marleen Bakker
3/19/2020

Na het zien van een vacature hierop gereageerd. Vrij snel hierna contact gehad, sollicitatie gesprek gehad en nu naar alle tevredenheid aan het werk op mijn nieuwe werk!

Martijn Moerkerk Avatar
Martijn Moerkerk
3/17/2020

Ik werd benaderd door Ton met een zeer interessante functie. Naar deze functie had ik zelf nooit gezocht, maar door de goede mensen- en functiekennis kon ik gekoppeld worden aan de vacature. Ik heb de contactmomenten als zeer prettig ervaren.

Wouter van den Hoek Avatar
Wouter van den Hoek
2/26/2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Michel mij heeft ondersteund bij mijn sollicitatie. De samenwerking verliep prettig en Michel is zeer correct in zijn afspraken. Ook weet hij de juiste tips te geven die binnen zo'n proces van belang kunnen zijn.

Rintje Stokje Avatar
Rintje Stokje
1/31/2020

(Lees al onze beoordelingen op Google Reviews)

Contactgegevens

Mogen wij jou ook helpen bij het vinden van een nieuwe baan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.