Van der Hoek BV

Van der Hoek BV is een eigentijdse technische groothandel met een lange historie. Het bedrijf is in 1928 opgericht door ‘Oma van der Hoek’. Na verschillende andere familieleden staat nu Henrico van der Hoek aan het roer.

Ontmoeting op de Massada

Het contact tussen Henrico en Aatop bestaat al 20 jaar. ‘Ik heb Aad in 2001 leren kennen, na een periode van weinig contact kwamen wij elkaar (toevallig) tegen op de Massada in Israel.’ aldus Henrico. Daarna is het contact gebleven en sinds kort is de samenwerking weer intensiever geworden.

Begrip en inlevingsvermogen

Op de vraag waarom Henrico al zo lang prettig met Aatop samenwerkt, anwoordt hij het begrip en inlevingsvermogen. ‘Om zich goed in te leven in onze organisatie, stelt Aatop altijd veel vragen. Hierdoor reageren ze adequaat en maken ze goede selecties van kandidaten.’

Inspiratie

Henrico typeert de sfeer jong en dynamisch, heerlijk gedreven, gemotiveerd en creatief. Hij leert nog steeds van de samenwerking met Aatop. De gesprekken met Aad geven hem altijd een hoop inspiratie. Daarnaast is er, niet onbelangrijk, ook altijd ruimte voor een grapje en een grolletje.

Mensgerichte houding

Henrico beveelt Aatop dan ook al vele jaren aan bij anderen. ‘Als het om het bemiddelen van mensen gaat, moet je weten wat er leeft en wat hen drijft. Pas wanneer je weet hoe iemand tot zijn recht komt, kun je iemand met succes plaatsen. Daarvoor moet je zowel de opdrachtgever als de kandidaat goed kennen. Aatop werkt altijd vanuit een mensgerichte houding en dat is een heel belangrijk uitgangspunt’ aldus Henrico.

Ga zo door

Wanneer wij vragen wat wij nóg beter kunnen doen antwoordt hij: Ga zo door. Houd dat enthousiasme en de kwaliteit vast!

Print Friendly, PDF & Email