Paul Roescher

De afdeling personeelszaken van Paul Roescher, een megastore in o.a. keukens en badkamers, werkt al ruim 12 jaar samen met Aatop. In de afgelopen jaren heeft Aatop meerdere goede kandidaten voor het bedrijf gevonden en binnenkort heeft de eerste medewerker die Aatop aanbracht zijn 12,5 jarige jubileum. Dat is toch een compliment voor de juiste match, nietwaar?

Geïnteresseerd en respectvol

Mijn voorganger had al jaren contact met een adviseur van Aatop. Toen ik de taak overnam is dat contact voortgezet. Na vertrek van jullie collega, is het contact met de heer Vermeulen zelf opgebouwd. Dit contact verloopt altijd zeer geïnteresseerd en respectvol. Inmiddels hebben we al meerdere goede kandidaten, welke door Aatop geworven zijn, aan het werk. Wanneer dit passend talent is, geeft dat ook de energie voor volgende kandidaten.

Focus op sofskills

In de samenwerking met Aatop is goed helder geworden dat de structuur en cultuur van een organisatie bepalend zijn voor het welbevinden van de medewerker. Als bedrijf en sollicitant wil je samen dat de samenwerking duurzaam is en de nieuwe collega het goed naar zijn zin krijgt. De focus op de softskills van Aatop, of de medewerker binnen de bedrijfscultuur past, is dan ook heel positief.

Leuk team

Aatop heeft een leuk team waar elke medewerker je als klant wel kent en ook als zodanig aanspreekt. Dit is altijd prettig als je herkent wordt aan de telefoon. De contacten met de medewerkers zijn altijd positief. Ook als de arbeidsmarkt soms wat krapper is en het moeilijker is om iemand te vinden die aan alle wensen voldoet.

Focus op kwaliteit

Aatop is niet alleen op zoek naar de invulling voor een vacature, maar gaat voor een duurzame invulling. Hierdoor komt het soms voor dat na een gesprek geadviseerd wordt aan sollicitant of bedrijf om voor een andere uitdaging of kandidaat te kiezen. Dit levert wellicht niet direct resultaat op, maar is op langere termijn beter. Dit staat symbool voor de focus op kwaliteit.

We hopen nog lang met jullie samen te kunnen werken!

Afdeling personeelszaken

Paul Roescher

Logo Paul Roescher

Print Friendly, PDF & Email
Kok Paul Roescher