Margot – Manager interne bedrijfsvoering

Het vinden van geschikte kandidaten voor onze technisch gerelateerde vacatures was lastig, vertelt Margot. “Ik ben toen via internet op zoek gegaan naar bureaus en zo ook bij Aatop Techniek terecht gekomen.” Ik benaderde Aatop met een vacature die al lange tijd open stond, ook bij diverse andere bureaus, maar waar geen vordering in zat. “Tijdens het eerste gesprek merkte ik direct dat Aatop begreep waarnaar we op zoek waren en de vacature is vervolgens succesvol ingevuld.”

Samenwerken met Aatop
“Dat Aatop mij op de hoogte hield gedurende de procedure vond ik erg prettig. Dit bevestigde voor mij dat Aatop zich echt inzet om een geschikte kandidaat te vinden.” Daarnaast vind ik het belangrijk samen te kunnen sparren over kwaliteiten en mogelijkheden van een kandidaat, zegt Margot, en dat is met Aatop mogelijk.
“Aatop Techniek is een bureau dat goed kan selecteren op technische kennis, maar ook op persoonlijk vlak. Dit vind ik een prettige combinatie. Het belangrijkste vindt ik namelijk dat een werving- en selectiebureau snapt wat voor persoon wij zoeken. Ik heb ervaren dat Aatop deze aansluiting goed kan maken.” Persoonlijke aansluiting met kandidaten vind ik vaak nog belangrijker dan een perfectie aansluiting van werkervaring en opleiding, vertelt Margot.

Verrast door Aatop
Aatop is een organisatie die met je meedenkt. Zo heeft Daan, één van de accountmanagers van Aatop ICT, wel eens een kandidaat aangeboden waarvoor wij helemaal geen vacature hadden openstaan. De kandidaat was echter zo’n goede match met onze missie dat we haar in dienst hebben genomen.

Voor organisaties die op zoek zijn naar een echt goede match tussen organisatie, kandidaat en de functie raad ik Aatop zeker aan.

Print Friendly, PDF & Email
Recensie Margot