Eric – Eigenaar InnovaN bv

“Ongeveer 2 jaar geleden ben ik via een kennis in contact gekomen met Aatop.” vertelt Eric. “Wij zochten iemand voor een belangrijke positie binnen ons bedrijf en het leek mij niet verstandig de werving en selectie zelf te organiseren. Na het 1e gesprek met directeur Aad Vermeulen was er al gelijk de benodigde klik om tot een mooie samenwerking te komen. Met verstand van zaken en het nodige inzicht is Aatop actief op zoek gegaan naar de juiste persoon die naar volle tevredenheid bij ons bedrijf is komen werken.”
De kosten liggen wel wat hoger dan wanneer je dit zelf organiseert, laat Eric weten, maar het uiteindelijke resultaat is dan ook veel beter vindt hij. “Voor meerdere functies heeft Aatop inmiddels goed bemiddeld en hierover zijn wij zeer tevreden.”

De toegevoegde waarde
Het voordeel van Aatop is dat er snel geschakeld wordt. Door de korte communicatielijnen en het directe contact is het mogelijk snel actie te ondernemen. “Binnen een week heb ik al potentiële medewerkers op mijn bureau liggen. Wanneer hier niet direct dé kandidaat tussen zit, ontvang ik een week later weer nieuwe voorstellen.” Hierdoor is het mogelijk op veel kortere termijn mensen te vinden, dan wanneer we dit gehele proces zelf vorm zouden geven.
Daarnaast ervaart Eric dat kandidaten zorgvuldig geselecteerd worden. “De focus van Aatop ligt op kwaliteit leveren, niet op kwantiteit.”

Het team van Aatop
Aatop is een leuke club met enthousiaste mensen die verstand hebben van hun vak, zegt Eric. Door adequaat handelen en een meedenkende houding wordt er een goede inschatting gemaakt van de behoeftes van mij als opdrachtgever.
Het grootste pluspunt van Aatop? Dat is volgens Eric toch wel het persoonlijke contact. “Ik heb vast contact met Aad Vermeulen en dit is een fijne basis van onze samenwerking.”

Print Friendly, PDF & Email
Recensie Eric