Vacatures keukenverkoper of keukenadviseur

Keukenadviseur/ verkoper

Voor het verkopen of adviseren van keukens zijn enthousiasme en passie van groot belang. Voor een echte adviseur bestaat er geen mooier vak! Een ervaren keukenverkoper is iemand die gastvrij en commercieel is. Je zorgt er voor dat de klant zich welkom,  op zijn gemak en begrepen voelt. Je bent daarnaast is staat om op een prettige en vriendelijke manier verkoopsignalen op te pikken en de deal aan het eind van het gesprek te sluiten. Er is niets zo mooi als het adviseren van een klant die zijn droomkeuken eerst op papier en daarna in zijn huis ziet staan. Wij bemiddelen met regelmaat de functie van keukenverkoper voor verschillende keukenbedrijven in Nederland. Ben je leerling-keukenverkoper of een ervaren keukenverkoper? Neem contact met ons op voor een actueel overzicht van de vacature keukenverkoper.

keukenadviseur 

Aatop

Wij zijn aktief in de werving en selectie en detachering van midden en hoger opgeleid personeel. Onder andere in de keukenbranche.

In ons netwerk van relaties zijn veelal meer mogelijkheden dan u hier aantreft of wilt u vrijblijvend is contact hebben over de mogelijkheden. Klik dan hier. om uw CV achter te laten.