Uitzendbureau Zwolle

Aatop is hét detachering- en uitzendbureau voor middelbaar en hoog opgeleid personeel in de regio Zwolle.

Wij werken op basis van relatie en vertrouwen; duurzaamheid en integriteit zijn onze speerpunten.

Aatop is o.a. specialist in personeel op gebied van de volgende specialisaties:

Aatop biedt professionals aan. Naast het feit dat opleiding en ervaring belangrijke eisen kunnen zijn, is het ook belangrijk om een goed beeld te hebben van de persoonlijke kwaliteiten. Daarom spreken wij alle kandidaten als een vast onderdeel van het werving- en selectieproces, zodat wij u als opdrachtgever goed kunnen informeren over de kandidaat.

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 

Zwolle:                 038 426 84 90

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of per mail via info@aatop.nl

Onze werkwijze

Als detachering- en uitzendbureau in Veenendaal laten wij u graag profiteren van onze expertise, zodat u de juiste mensen op de juiste plaats aangeboden krijgt. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Wij starten met het wervingsproces door met u in gesprek te gaan en uw vraag te inventariseren.

Wanneer wij kandidaten voor uw betreffende functie hebben geselecteerd, gaan wij met hen in gesprek en leggen hen de functie voor. Wij toetsen hen op basis van opleiding en ervaring en op persoonlijke eigenschappen / competenties.

Als wij overtuigd zijn van de kwaliteiten van de kandidaat sturen wij het CV en persoonlijk profiel aan de opdrachtgever door. Deze kandidaat wordt vervolgens door u beoordeeld en u kunt in één of meerdere persoonlijke gesprekken de geschiktheid van de kandidaat toetsen.

Wanneer u besluit de kandidaat op uw vraag in te zetten, dan wordt dit vastgelegd in een detacherings- of uitzendovereenkomst.

Zie ook: detacheringsbureau Zwollewerving en selectie bureau Zwolle