Secretaresse vacatures

Ben je op zoek naar secretaresse vacatures? Aatop Personeelsintermediair heeft meer dan 20 jaar ervaring in de werving, selectie en detachering van secretaresses en management assistentes op junior, medior of senior niveau.

Staat er voor jou geen geschikte secretaresse vacature tussen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Commercieel Technisch Adviseur (binnendienst)

32 – 40 uur per week MBO Zwolle

Kun jij vanuit jouw kennis meepraten met een installateur? Lijkt het jou leuk om verschillende klimaatbeheersingsproducten aan onze klanten te adviseren?  Voor Rensa Verwarming en Ventilatie zijn wij op zoek… Lees verder

Werkvoorbereider / Calculator

32 – 40 uur per week HBO Utrecht

Net afgestudeerd? Opzoek naar een leuke uitdagende baan bij een interessant groen bedrijf? Laat deze kans dan niet voorbij gaan!  Als werkvoorbereider aan diverse projecten ben je verantwoordelijk voor het… Lees verder

Projectleider & Systeembeheerder

32 – 40 uur per week HBO, MBO Arnhem

In deze functie mag je het mooie van twee werelden combineren. Enerzijds ben je bezig met het managen van mooie internationale projecten en anderzijds mag je hier ook nog af… Lees verder

Senior adviseur bodem

32 – 40 uur per week HBO, WO Utrecht

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een bodemkundig adviseur. Deze vacature is ontstaan door uitbreiding van werkzaamheden. Als bodemkundig adviseur begeleid je de verschillende projecten in bodemonderzoek en/of sanering in hun… Lees verder

Technisch water adviseur

32 – 40 uur per week HBO Hilversum

Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan! Heb je affiniteit met water en techniek?! Lees deze vacature en solliciteer! #waterbeheer #technicus #adviseur Jij bent de adviseur die adviezen uitbrengt,… Lees verder

Junior adviseur bodem en water

24 – 32 uur per week, 32 – 40 uur per week HBO, WO Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zoeken wij op korte termijn een junior adviseur bodem en water voor de regio Rotterdam.  In deze functie werk je projecten uit op het vlak van bodem… Lees verder

Adviseur bodem en water

24 – 32 uur per week, 32 – 40 uur per week HBO, WO Doetinchem

Voor onze opdrachtgever zoeken wij op korte termijn een adviseur bodem en water voor de regio Doetinchem.  In deze functie werk je projecten uit op het vlak van bodem en… Lees verder

Ervaren ecoloog

32 – 40 uur per week HBO Amersfoort

Heb jij al enige jaren werkervaring als ecoloog en ben je toe een volgende stap in je carriere? Lees dan deze functie door, wij zoeken namelijk een: Ecoloog met leidinggende… Lees verder

Op zoek naar secretaresse vacatures?

Wij helpen je aan een nieuwe baan

Krijg jij er energie van om de steun en toeverlaat van een organisatie te zijn en ben je op zoek naar een nieuwe baan als secretaresse? Fijn dat je er bent, we helpen jou graag bij het vinden van je nieuwe secretariële baan!

Soorten secretariële functies

Aatop Personeelsintermediair is hét bureau voor secretariële vacatures in verschillende branches. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het werven van secretariële medewerkers voor verschillende functies. Functies waar wij regelmatig nieuwe ondersteunende medewerkers voor zoeken zijn:

 • Secretaresse op MBO / HBO niveau
 • Junior / Medior / Senior Management Assistent
 • Secretariaatsmedewerker
 • Directiesecretaresse
 • Freelance secretaresse
 • Medewerker bedrijfsbureau
 • Secretarieel medewerker

We werven secretaresses en management assistentes voor vaste functies maar soms ook voor de functies interim secretaresse of interim management assistente.

Schrijf je bij ons in om op de hoogte te blijven van actuele vacatures.

Werken als secretaresse

Een secretaresse ondersteunt directie, een manager, een afdeling of de hele organisatie. Op welke wijze een secretaresse dit doet, hangt af van het type organisatie en de branche waarin een secretaresse werkzaam is. Je kunt hierbij denken aan taken als:

 • Agendabeheer en het maken van afspraken
 • Ontvangen van bezoekers
 • Beantwoorden van e-mails
 • Verwerken van de post
 • Aannemen van de telefoon
 • Facilitaire ondersteuning
 • Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen
 • Uitwerken van verslagen, brieven en memo’s
 • Archiefbeheer

Je precieze takenpakket is uiteraard afhankelijk van de functie en het type organisatie. In sommige organisaties voert de secretaresse ook taken uit op het gebied van administratie of communicatie.

Wie is Aatop Personeelsintermediair?

Aatop Personeelintermediair is hét bureau voor de werving & selectie van junior, medior of senior secretaresses en management assistentes. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en selecteren van ondersteunende medewerkers met een cursus of opleiding tot secretaresse, directiesecretaresse of management assistent.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties in verschillende branches verspreid over heel Nederland. Onze recruiters helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe parttime of fulltime baan als secretaresse of management assistent.

We onderscheiden ons van andere werving & selectiebureaus door een open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk benadering en werkwijze. Een duurzame relatievertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en ’s Hertogenbosch. Waar je ook een nieuwe baan zoekt, we helpen je graag.

Ben je op zoek naar baan als secretaresse of management assistent? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Filter

Jouw zoekwoorden Locatie
Werkervaring
Opleidingsniveau
Dienstverband
Uren per week
Functiegroep