Secretaresse vacatures

Ben je op zoek naar secretaresse vacatures? Aatop Personeelsintermediair heeft meer dan 20 jaar ervaring in de werving, selectie en detachering van secretaresses en management assistentes op junior, medior of senior niveau.

Staat er voor jou geen geschikte secretaresse vacature tussen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Systeembeheerder

32 – 40 uur per week HBO Veenendaal

Ben jij als systeembeheerder over de hele breedte inzetbaar? En vind je dit ook leuk? De ene dag ben je bezig met een project, de volgende met een implementatie en… Lees verder

ICT coördinator (woonstichting)

32 – 40 uur per week HBO Middelharnis

In de functie coördineer je informatie technische taken op de grens van automatisering en informatisering en heeft uiteenlopende taken. Je vertaalt de informatisering behoeften in nieuwe mogelijkheden, geeft beleidsadvies over… Lees verder

Ervaren System / Network Engineer (3e lijns)

32 – 40 uur per week, Minder dan 24 uur per week HBO, MBO Regio Gorinchem

Een ervaren System/Network Engineer met doorzettingsvermogen. Dat is waar we naar op zoek zijn voor onze opdrachtgever. Dit bedrijf is een ICT dienstverlener in de breedste zin van het woord.… Lees verder

Skilled Servicedesk Engineer

32 – 40 uur per week HBO, MBO Alblasserdam

Krijg jij energie van het helpen van mensen? En zie jij uitdaging in het oplossen van complexe problematiek? Dan is deze vacature iets voor jou! Als Skilled Servicedesk Engineer ben… Lees verder

Projectleider | Gedreven | Omgeving Harskamp

32 – 40 uur per week HBO, MBO Omgeving Harskamp

Wil je graag een afwisselende en verantwoordelijke baan op kantoor en in de bouw? Vind je het leuk om te zorgen dat de (bouw)projecten vlekkeloos verlopen door het overzicht te… Lees verder

Verkoop Binnendienst| Gevelbouw | Omgeving Harskamp

32 – 40 uur per week HBO, MBO Omgeving Harskamp

Als specialist in de markt van toelevering in de bouw, schakel je op veel niveaus: klanten, leveranciers, projectleiders en collega’s. Deze dynamiek geeft veel energie. Je leest de (bouw)tekeningen en controleert… Lees verder

Op zoek naar secretaresse vacatures?

Wij helpen je aan een nieuwe baan

Krijg jij er energie van om de steun en toeverlaat van een organisatie te zijn en ben je op zoek naar een nieuwe baan als secretaresse? Fijn dat je er bent, we helpen jou graag bij het vinden van je nieuwe secretariële baan!

Soorten secretariële functies

Aatop Personeelsintermediair is hét bureau voor secretariële vacatures in verschillende branches. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het werven van secretariële medewerkers voor verschillende functies. Functies waar wij regelmatig nieuwe ondersteunende medewerkers voor zoeken zijn:

 • Secretaresse op MBO / HBO niveau
 • Junior / Medior / Senior Management Assistent
 • Secretariaatsmedewerker
 • Directiesecretaresse
 • Freelance secretaresse
 • Medewerker bedrijfsbureau
 • Secretarieel medewerker

We werven secretaresses en management assistentes voor vaste functies maar soms ook voor de functies interim secretaresse of interim management assistente.

Schrijf je bij ons in om op de hoogte te blijven van actuele vacatures.

Werken als secretaresse

Een secretaresse ondersteunt directie, een manager, een afdeling of de hele organisatie. Op welke wijze een secretaresse dit doet, hangt af van het type organisatie en de branche waarin een secretaresse werkzaam is. Je kunt hierbij denken aan taken als:

 • Agendabeheer en het maken van afspraken
 • Ontvangen van bezoekers
 • Beantwoorden van e-mails
 • Verwerken van de post
 • Aannemen van de telefoon
 • Facilitaire ondersteuning
 • Plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen
 • Uitwerken van verslagen, brieven en memo’s
 • Archiefbeheer

Je precieze takenpakket is uiteraard afhankelijk van de functie en het type organisatie. In sommige organisaties voert de secretaresse ook taken uit op het gebied van administratie of communicatie.

Wie is Aatop Personeelsintermediair?

Aatop Personeelintermediair is hét bureau voor de werving & selectie van junior, medior of senior secretaresses en management assistentes. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en selecteren van ondersteunende medewerkers met een cursus of opleiding tot secretaresse, directiesecretaresse of management assistent.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties in verschillende branches verspreid over heel Nederland. Onze recruiters helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe parttime of fulltime baan als secretaresse of management assistent.

We onderscheiden ons van andere werving & selectiebureaus door een open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk benadering en werkwijze. Een duurzame relatievertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. Waar je ook een nieuwe baan zoekt, we helpen je graag.

Ben je op zoek naar baan als secretaresse of management assistent? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Filter

Jouw zoekwoorden Locatie
Werkervaring
Opleidingsniveau
Dienstverband
Uren per week
Functiegroep