Over ons

Aatop vanaf 2000

Aatop Personeelsintermediair is in 2000 door Aad Vermeulen opgericht. In het jaar daarvoor had Aad het idee om zelf een werving & selectiebureau op te starten. “Ik ervoer het als een roeping”, zegt Aad, die toen al jaren in de werving & selectiebranche werkzaam was.

Aatop is gestart in Hardinxveld-Giessendam en we zochten destijds een geschikte naam die gemakkelijk in het gehoor ligt, aansluit bij de doelgroep heeft en goed vindbaar zou zijn. “En met een dubbele A, sta je al snel bovenaan in diverse overzichten. Daar hebben we een leuk, herkenbaar en aansprekend logo bij gezocht.” vertelt Aad.

Aad Vermeulen besprak zijn idee om een eigen werving & selectiebureau te starten met diverse mensen en kreeg daar positieve reacties op. Hij werkte het plan verder uit en had daarbij een middelgrote organisatie voor ogen. “In ons plan hadden we aangegeven dat we binnen vijf jaar wilden doorgroeien naar een bureau met drie vestigingen. De groei die we hebben doorgemaakt, hebben we voornamelijk te danken aan het eigen personeel. Ze zijn ambitieus en krijgen de kans om door te groeien.”

Het team Missie

De specialisaties

Aatop is uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen in Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen, Den Bosch en Veenendaal. Aad: “De laatste jaren zijn wij ons meer gaan richten op specifieke doelgroepen met Aatop ICT en Aatop Milieu & Ruimte.” Omdat wij merkten dat er in de markt behoefte was aan het tijdelijk inhuren van software developers zijn we gestart met summit developers.  Deze business unit richt zich specifiek op de werving en detachering van .net  en C# developers.

“Hoewel de organisatie in de afgelopen jaren is gegroeid, is ons doel nog steeds hetzelfde: vanuit persoonlijk contact kandidaten en werkgevers bij elkaar brengen. Werken vanuit een mensgerichte houding is een van de speerpunten in ons werk.” Aatop Personeelsintermediair kent een duidelijk eigen cultuur. Deze is het beste te typeren als open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk. “En daarbij is het ook een gezellige club, die uiteraard wel prestaties moet leveren,” zegt Aad. “Deze cultuur stralen we ook uit naar onze klanten en kandidaten. Die merken dat.”

Reviews

Wat anderen van ons vinden

Tot nog toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Snelle reacties op berichten, positieve sfeer; kortom een goede ervaring

Frank Wildenburg Avatar
Frank Wildenburg
8/14/2021
Lees alle reviews

Het verhaal van...

Anderen over ons

Van der Hoek BV

Van der Hoek BV is een eigentijdse technische groothandel met een lange historie. Het bedrijf is in 1928 opgericht door ‘Oma van der Hoek’. Na verschillende andere familieleden staat nu Henrico van der Hoek aan het roer. Ontmoeting op de … Lees verder

Print Friendly, PDF & Email
Lees verder