Inhouse recruitment

Een inhouse recruiter is een ideale oplossing wanneer je voor langere termijn meer kennis en experise over werven en selecteren in huis wilt halen. Wanneer onze recruiter bij jou op locatie aan de slag gaat, werkt de recruiter onder de naam van uw organisatie en heeft uitsluitend jouw belang voor ogen.

Een van de grootste voordelen van een inhouse recruiter is dat de recruiter jouw organisatie, de cultuur en de mensen leert kennen. Op die manier kan zeer op maatgemaakt advies gegeven worden.

Contact Bekijk alle mogelijkheden!

De verantwoordelijkheden van de recruiter

  • Recruitment scan: inventarisatie huidige manier van werven en selecteren; indien nodig advies over optimalisatie van het recruitment proces;
  • Opstellen en uitvoering geven aan plan van effectieve arbeidsmarktcommunicatie;
  • Planning van de aannameprocedure (gesprekken en betrokken medewerkers);
  • Opstellen van wervende vacatureteksten;
  • Publiceren van vacatures op geselecteerde jobboards en Social Media;
  • Volledige communicatie rond de vacatures: van informatievoorziening over de organisatie en de vacature richting sollicitanten tot ontvangstbevestiging van het cv en van uitnodiging voor gesprekken tot het op een zorgvuldige manier afwijzen van kandidaten;
  • Het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken;
  • Evaluatie gevoerde gesprekken en voortgangsoverleg;
  • Aanleveren gegevens voor personeelsdossier;
  • Overige werkzaamheden in onderling overleg vast te stellen.

Onze recruiter komt, op basis van een voordelig uurtarief, voor een van te voeren afgesproken aantal uur per week bij je werken. Zo heb je inzicht en controle over de kosten van de werving en selectie.

Interesse?

Wil je weten wat een inhouse recruiter specifiek voor jou betekent of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?

Contact

Wil je meer weten over de voordelen van een inhouse recruiter voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op
Onze mogelijkheden

Benieuwd welke andere mogelijkheden we voor je hebben?

Je leest het hier
Ons team

Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor!

Het team

Het begrip Inhouse recruitment

Voor de duidelijkheid

re·crui·ter (de; m,v; meervoud: recruiters)
iem. die personeel werft

Bij Aatop werken wij als recruiters voor onze eigen klanten. Wij kennen onze klanten goed en weten daarom ook steeds weer het juiste personeel voor hen te vinden. Wij houden ons constant bezig met het vergroten en onderhouden van ons netwerk. Dit doen wij vanuit ons eigen kantoor. U kunt er echter ook voor kiezen om één van onze recruiters in te huren als inhouse recruiter. Deze recruiter komt dan bij u in het bedrijf werken voor het aantal uren dat u wilt. Dit is een goede optie wanneer u uw huidige afdeling tijdelijk wilt verrijken met een recruiter met een ander en/of specialistischer netwerk.