De mogelijkheden

Wat wij voor je kunnen betekenen

Aatop is al jaren een herkenbare en betrouwbare partner van het MKB en in de non-profit sector. Daarnaast werken wij vanuit twee specialisaties: Aatop Milieu & Ruimte en Aatop ICT. Wij helpen je graag met het vinden van geschikt personeel.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen, kan dit op diverse manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die wij aanbieden. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, dan komen we er samen zeker uit!

Werving en selectie

Goede start nieuwe medewerker

De concurrentiepositie versterken door gemotiveerd en getalenteerd personeel? Dan is het van belang dat je de juiste medewerkers vindt. Dit is niet altijd even eenvoudig. Wij zijn echter gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen.

Gebruik maken van onze kennis en ervaring? Dat kan!

Meer informatie Of bel ons!

Detachering

DetacheringNaast werving en selectie is er ook de mogelijkheid tot detachering. Is er iemand met zwangerschapsverlof, ervaar je tijdelijke drukte of heb je extra inzet nodig bij een project? Dan kunnen wij je helpen met tijdelijke ondersteuning. Je kunt tijdelijk zorgprofessionals inhuren via Aatop en wanneer de samenwerking bevalt besluiten om de werknemer in vaste dienst te nemen. Dit noemen we ook wel Deta-vast.

Benieuwd hoe wij dit doen en wat de voordelen hiervan zijn?

Meer informatie Of bel ons!

Meer weten?

Onze successen

Benieuwd naar onze succesverhalen?

Je leest ze hier!
Waarom Aatop

Waarom je met Aatop verder komt?

We vertellen het je graag.
Ons team

Benieuwd met wie je te maken hebt?

We stellen ons voor!