Werken bij Aatop

Een werving- en selectiebureau met overtuiging!

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Werken bij Aatop is een feestje, wij zijn een hecht team met een hart voor mensen en een oog voor resultaat. Binnen Aatop hangt een informele sfeer en wij kenmerken ons door onderlinge openheid en eerlijkheid.

Bij Aatop werken twintig medewerkers met veel plezier voor uiteenlopende bedrijven en organisaties in diverse sectoren. Dagelijks gaan wij in gesprek met mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Vraag en aanbod komen bij ons samen en elke dag is het een uitdaging te komen tot de ideale match.

De meeste vacatures vullen wij via ons eigen netwerk. Wil je bij Aatop aan de slag? Zorg dan dat wij je kennen en vertel ons over je ambities!

Bekijk het team en klik op de vraagtekens voor de openstaande vacatures!

"Ik vind Aatop als organisatie het meest unieke bedrijf dat ik ken. Dit zit hem met name in ongekend open sfeer, de mogelijkheden die je als accountmanager, de unieke activiteiten die we met elkaar doen, het oog wat er is voor het menselijke aspect van het werk."

Ton den Hertog
-
Accountmanager ICT

Waarom je bij Aatop wilt werken!

Op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd naar de voordelen van werken bij Aatop? Hieronder geven we je een kort overzicht van onze extra’s.

De leukste collega's
Grapjes, darten en voetballen op de werkvloer en na werktijd film & pizza avonden? Check!
Einde van de maand borrel
Borrelhapjes, bier en wijn op vrijdagmiddag. Do we need to say more?
Open voor jouw ideeën
Heb jij ideeën hoe we zaken anders kunnen aanpakken? Dan horen we het graag!
Altijd iets te vieren
Zowel kleine als grote successen vieren wij altijd. Kroketten of taart gaat er bij ons wel in!

Fijne bonusregeling
We doen natuurlijk allemaal ons best, maar goede prestaties blijven niet onbeloond. Wel zo eerlijk toch?
Bedrijfsfruit
Druiven, appels, peren. Wij zorgen dat je aan je dagelijkse portie fruit komt.
Oog voor ontwikkeling
Wil je meer leren? Super goed. Wij kunnen niet anders dan dat ondersteunen!
Vakantiehuisje in de Ardennen
We hebben een vakantiehuisje in de Ardennen die door collega’s gratis gehuurd mag worden. Hoe gaaf is dat?

Directeur Aad Vermeulen: over werken bij Aatop

Kleur - AadHet team van Aatop is volgens directeur Aad Vermeulen informeel, betrokken bij elkaar, gezellig, gedreven en commercieel slagvaardig.

Het team
Aad is trots op zijn team en de prestaties die ze samen neerzetten. “Aatop werkt vanuit het wij-gevoel, natuurlijk werken we met persoonlijke targets en bonussen, maar dit gaan niet ten koste van het team”, zegt hij.

Wat Aatop’ers één team maakt is het streven naar het zelfde commerciële doel, maar wel met oog voor de mens. Wanneer klanten en kandidaten zich goed geholpen en begrepen voelen hebben wij als  team ons werk goed gedaan, laat Aad weten.

De toekomst
Wat zijn de plannen voor de toekomst? Aad: “Ik heb wel eens gezegd: Alle collega’s moeten wel allemaal in een bus passen. We hebben nu ruim 20 mensen in dienst. Lachend: “Maar er zijn ook hele grote bussen. Wat ik er mee wil aangeven is, dat ik het belangrijk vind om het onderlinge contact tussen collega’s en het contact met de klanten en kandidaten persoonlijk te houden. Dat moet blijven, ook als we als organisatie zouden groeien.”

Waarom bij Aatop werken?
Waarom je bij Aatop zou komen werken? Waarschijnlijk omdat je geld wil verdienen. Maar bij Aatop is dat extra leuk omdat er een ongedwongen sfeer is met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer over ons Het team