I N T E G R I T E I T

Wij als Aatoppers hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen, althans daar streven we naar elke dag. ‘Een transparante werkwijze’ dat is wat zowel klanten als kandidaten in ons waarderen.
Zit ik onszelf nu te complimenteren? Nee; zie hier onze reviews het eerlijke bewijs van onze werkwijze.

Zou het een compliment moeten zijn of eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld? Terugdenkend aan de weerbarstige politieke periode die achter ons ligt is het bijna bijzonder als oprechtheid en eerlijkheid belangrijke waarden voor je zijn. Daarom blijven de reviews voor ons een belangrijke spiegel. Want ook in werving & selectieland zijn er ‘gewoontes’ die voor ons zo Ongelofelijk Niet Gewoon zijn. Denk aan al die bureaus die anonieme cv’s bij (potentiële) klanten over de schutting gooien zonder dat ze de kandidaten gesproken hebben of dat ze weten welke waarden en normen belangrijk zijn in een organisatie. Hoe kan er nu een match gemaakt worden als je beide partijen nauwelijks kent? En de integriteit rondom persoonsgegevens is dan ook wel wat twijfelachtig.

Maar.. Wij maken ook fouten! En dat is niet iets wat ik onder tafel wil vegen of ergens tussen haakjes in de kantlijn wil schrijven. Wij willen kandidaten altijd voorzien in reactie op een sollicitatie. Voor mij blijft het een uitdaging om hier binnen vijf dagen terugkoppeling op te geven. Ik schrijf dit eerlijk omdat ik transparantie waardeer. Wij zijn mensen en mensen maken fouten maar doen gelukkig ook een hele hoop goede dingen. Wij willen blijven focussen op goede dingen bijvoorbeeld integriteit. En dat is het juiste doen ook als niemand kijkt.

Door: Thirza

Terug naar het overzicht