Detachering / Deta-Vast

U heeft behoefte aan tijdelijke ondersteuning in uw bedrijf. Misschien is er sprake van een piek in de werkzaamheden of u heeft een project binnengekregen waardoor u tijdelijke uitbreiding van de capaciteit nodig heeft. Ook door ziekte of zwangerschap kan behoefte ontstaan om tijdelijke medewerkers in te huren.

Is er in uw bedrijf of organisatie sprake van een van deze situaties? Aatop biedt al jaren een scala aan bedrijven en organisaties ondersteuning bij de tijdelijke inzet van personeel. Wij doen dit door het aanbieden van detachering-, uitzend- of deta/vast constructies.

Voordelen
Door de regelmatige contacten met de vaste accountmanager van Aatop kan zorgvuldig gemonitord worden hoe de medewerker zich ontwikkeld. Hierdoor zien wij dat detacheren of uitzenden bij uitstek geschikt is als opstap naar een vaste baan. Ook daar waar een formatiestop is en er toch wegens projecten druk op de deadlines staat, kan detacheren uitkomst bieden.

Qua kosten kan detachering interessant voor u zijn: u verspreidt de kosten van werving en selectie van medewerkers over een langere periode. Bovendien verlegt u het werkgeversrisico naar Aatop.

Wilt u meer informatie over hoe wij uw tijdelijke vraag naar medewerkers voor u kunnen oplossen?

Contact

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Regio Midden-Nederland:        0318 – 495 310

Regio Zuid-West-Nederland:   0184 – 620 820

Regio Noord-Oost Nederland:  038 – 455 6090
U kunt ook gebruik maken van het van het contactformulier; of per mail via info@aatop.nl