Zoek je een commercieel medewerker binnendienst?

Wij vinden de juiste kandidaat!

Ben je op zoek naar een  vaste of tijdelijke commercieel medewerker binnendienst om je verkoopafdeling te ondersteunen? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht. Aatop Personeelsintermediair heeft ruim 20 jaar ervaring met het vinden en selecteren van commercieel medewerkers binnendienst, backoffice medewerkers, sales medewerkers en accountmanagers binnendienst.

We beschikken over een uitgebreid netwerk van vaste en tijdelijke medewerkers met uiteenlopende kennis en ervaring. Onze recruiters helpen je graag bij het invullen van je vacature commercieel medewerker binnendienst op basis van no cure, no pay.

✓ Jarenlange ervaring in werving & selectie van verkoopondersteunende medewerkers. ✓ Uitgebreid netwerk. ✓ No cure, no pay.

Verkoopondersteunende functies waarin wij bemiddelen

We hebben ervaring met het werven van verkoopondersteunende medewerkers voor verschillende functies. Denk aan bijvoorbeeld aan commerciële of verkoopfuncties als:

 • Commercieel medewerker binnendienst
 • Administratief commercieel medewerker
 • Backoffice medewerker
 • Accountmanager binnendienst
 • Binnendienst medewerker
 • Verkoopmedewerker binnendienst
 • Sales support medewerker
 • Sales assistant
 • Orderverwerker

We werven bovenstaande verkoopmedewerkers voor vaste functies maar het is ook mogelijk om tijdelijk een commercieel medewerker binnendienst op basis van detachering in te huren.

Zoek je een ander type verkoopondersteunend medewerker of een ander type dienstverband? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een commercieel medewerker via Aatop?

Aatop Personeelintermediair is hét bureau voor de werving & selectie van junior, medior of senior commercieel medewerkers. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en selecteren van commercieel medewerkers binnendienst met een opleiding tot of ervaring als backoffice medewerker, accountmanager of binnendienst medewerker.

Recruitment voor uiteenlopende ondersteunende functies vraagt om specialistische kennis. Onze recruiters hebben de benodigde kennis en ervaring om een goede inschatting te maken van de expertise van verschillende soorten verkoopondersteunende medewerkers.

Een duurzame relatie, vertrouwen en integriteit zijn belangrijk voor ons. Waarom Aatop Personeelsintermediair inschakelen voor het werven en selecteren van een commercieel medewerker? We geven je 6 redenen:

 • We schakelen snel en houden van korte communicatielijnen.
 • No cure, no pay. Je betaalt pas wanneer wij succesvol zijn.
 • We spreken alle kandidaten persoonlijk zodat we weten wie we aan je voorstellen.
 • Een persoonlijke relatie vinden wij belangrijk. Je hebt daarom een vast contactpersoon.
 • We zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van ondersteunende functies.
 • Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en ’s Hertogenbosch. Waar je ook zit, we helpen je graag.

Hoe vinden we jouw nieuwe commercieel medewerker?

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste commercieel medewerker binnendienst? Dan bespreken we eerst wat je verwacht van een nieuwe medewerker in deze verkoopondersteunende functie.

Welke kennis en ervaring moet de commercieel medewerker, backoffice medewerker of accountmanager hebben? En welk karakter past bij jullie bedrijfscultuur en het te ondersteunen sales team? We schrijven een  werving & selectie profiel en gaan hiermee actief op zoek binnen ons netwerk en op vacature platformen.

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit zijn belangrijk voor ons. We spreken een kandidaat daarom altijd persoonlijk voordat we deze per e-mail aan je voorstellen. Als je dit prettig vindt, geven we telefonisch een mondelinge toelichting op het voorgestelde profiel.

Heb je interesse in een kandidaat? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Wanneer er een klik is tussen de kandidaat en het bedrijf, begeleiden we het werving & selectieproces tot aan de indiensttreding.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.

Direct contact?

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

CONTACTPERSOON

Thirza Nieuwenhuis
Accountmanager
Meer over...

Zoek je vacatures commercieel medewerker?

Bekijk ons actuele aanbod

Op zoek naar een vacatures commercieel medewerker? Dan helpen wij je graag. Bekijk ons actuele aanbod.

Vacatures commercieel medewerker