• Waarom moet ik mijn cv uploaden?

  Wanneer je je cv upload zien wij of jouw ervaringen matchen met onze vacatures. Vaak stellen onze opdrachtgevers bepaalde eisen en door je cv op te sturen kunnen wij bepalen of je aan hieraan voldoet.

 • Wat doen jullie met mijn gegevens?

  Wij ontvangen je cv en bekijken deze. Je gegevens worden gebruikt om te bepalen of er een match is tussen de vacature eisen en jouw ervaringen. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens.

 • Kom ik direct in jullie database?

  Wanneer je je cv opstuurt, worden je gegevens inderdaad opgeslagen in ons database. Wij bewaren niet altijd je gegevens, maar alleen wanneer wij verwachten je op korte termijn werk te kunnen bieden. Op basis van ervaring  kunnen we een goede inschatting maken of we passende vacatures zullen ontvangen.

 • Wordt mijn cv verspreid zonder mijn toestemming?

  Wij doen geen dingen waar je niet blij van wordt. Indien mogelijk nemen we altijd eerst contact met je op voordat we je gegevens delen met onze opdrachtgevers. Als dat niet direct lukt, bijvoorbeeld omdat er haast geboden is, kunnen wij je
  gegevens gedeeltelijk en geanonimiseerd met opdrachtgevers delen. Strikt genomen is op dat moment alleen van een profiel en niet van persoonsgegevens sprake, omdat zij dan niet tot jou te herleiden zijn.

 • Wie beoordeelt mijn sollicitatie?

  Een open sollicitatie wordt naar alle accountmanagers / recruiters gestuurd. Zij bekijken vervolgens of er een match is tussen jouw cv en een van onze openstaande vacatures.

  Wanneer je solliciteert op een vacature kun je zien welke accountmanager / recruiter verantwoordelijk is voor de desbetreffende vacature. Je cv wordt dan door deze collega’s beoordeeld.

 • Accepteren jullie ook open sollicitaties?

  Je mag altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Hiervoor hebben we zelfs een handig formulier gemaakt. Je sollicitatie wordt beoordeeld op basis van je werkervaringen, opleidingen, cursussen en kennis. Het kan zijn dat we niet direct een vacature hebben openstaan die aansluit bij jouw kwaliteiten. Je kunt een open sollicitatie dus insturen door je cv te uploaden.

 • Hoe beoordelen jullie mijn sollicitatie?

  Wij kijken naar het geheel van het cv, dus werkervaring, opleidingen, cursussen en kennis. We letten daarbij op zaken die onze opdrachtgever belangrijk vindt.

 • Waarop beoordelen jullie mijn werkervaring?

  Naast de vacature eisen, speelt de afstand woon-werk, opleiding en/of specifieke werkervaring een belangrijke rol. Daarnaast is de persoonlijke indruk die we van je krijgen belangrijk. Hoe meer je daar van kan laten zien hoe beter het is, dit blijkt bijv. uit nevenactiviteiten, hobby’s en in mindere mate  de  persoonlijkheidskenmerken. Tenslotte werkt een foto goed mee, vooral in representatieve functies zoals verkopers.

 • Waarop beoordelen jullie mijn opleiding?

  Het kan dat onze opdrachtgever op zoek is naar iemand die een bepaalde opleiding of een bepaald niveau heeft afgerond. Wanneer dit het geval is zullen we op basis van je opleiding bepalen of je aan deze voorwaarde voldoet.

 • Maak ik ook kans wanneer ik niet over een relevante opleiding of werkervaring beschik?

  Dat hangt af van het totaalplaatje. Het kan zijn dat je opleiding niet relevant is, maar je werkervaring wel. Of dat je bepaalde cursussen hebt gedaan die heel relevante zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN

Op iedere vraag een antwoord!