Accountmanager vacatures

Vind je het leuk om op een verkoopafdeling te werken of deze aan te sturen en ben je op zoek naar een commerciële baan? Aatop Milieu & Ruimte zoekt voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches accountmanagers en salesmanagers.

Denk hierbij aan functies als accountmanager (junior / medior / senior), sales executive, sales consultant, verkoper buitendienst, verkoopadviseur of commercieel medewerker buitendienst. Op deze pagina vind je al onze actuele vacatures.

Staat er voor jou geen geschikte functie accountmanager of salesmanager tussen? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

We hebben op dit moment helaas geen actuele vacatures voor deze functie beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan bij ons in.

Inschrijven

Op zoek naar vacatures accountmanager?

Wij helpen je aan een nieuwe baan

Ben je een kei in account management en acquisitie? Krijg jij energie van het maken en realiseren van verkoopplannen? En ben je op zoek naar een nieuwe baan in sales- en accountmanagement? Goed dat je er bent, we helpen je graag bij het vinden van jouw ideale commerciële baan!

Werken als accountmanager

Werken binnen op een verkoopafdeling is uitdagend. Je fungeert als intermediair tussen de klant en jouw organisatie. Je houdt je dagelijks bezig met een combinatie van relatiebeheer en sales. De functie accountmanager of salesmanager heeft een breed takenpakket dat zich richt op het verhogen van de omzet.

Dagelijks zorg je voor het relatiebeheer, het verzamelen van product- en marktinformatie, het werven van nieuwe klanten en het schrijven en optimaliseren van je accountplannen. Hiervoor heb je zowel strategische, communicatieve en adviserende vaardigheden nodig. Tenslotte ben je een uitstekend onderhandelaar!

Soorten functies

Aatop Personeelsintermediair is hét bureau voor commerciële vacatures op het gebied van sales en accountmanagement. Wij zoeken regelmatig commerciële mensen met mbo, hbo– en wo-opleiding voor een baan binnen verschillende branches.

Wij bemiddelen in uiteenlopende vacatures van junior tot senior. Denk aan bijvoorbeeld aan sales of verkoopfuncties als:

  • Accountmanager (junior / medior / senior)
  • Sales Executive
  • Sales Consultant
  • Sales Recruiter
  • Sales Agent
  • Sales Advisor
  • Verkoper buitendienst
  • Verkoopadviseur
  • Commercieel medewerker buitendienst

Wie is Aatop Milieu & Ruimte?

Aatop Milieu & Ruimte is specialist op gebied van commerciële vacatures.

We werken samen met een groot netwerk van organisaties en onderscheiden ons van andere werving & selectiebureaus door een open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk benadering en werkwijze.

Daarbij werken wij met een mensgerichte houding en vinden we voor jou de juiste baan.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht, Zwolle, Groningen en ’s Hertogenbosch.

Ben je op zoek naar een commerciële baan als salesmanager of accountmanager? Schrijf je dan bij ons in of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Filter

Jouw zoekwoorden Locatie
Werkervaring
Opleidingsniveau
Dienstverband
Uren per week
Functiegroep